Gonatt-





Nu ska jag kolla på Sagan om ringen den går på 3an,
men en liten hälsning, " dom som inte sett Public enemies med Johnny Depp måste se den"
själv ska jag köpa den direkt när den kommit ut på dvd, så jävla grymt bra..!!
och dom tjejer som inte tycker Depp är snygg måste de va nå fel på ;)



Gonatt,

saknar min älsklingsälskling! <33


Söndag..

konstigt väder idag, fasst egentligen så är de konstigt väder här varje dag..aja..
igår på mässan hittade jag en tårt ställning sdom jag ville ha, men den kostade bara 995kr :O så de blir till att  önska sig i present..!! 



den är ganska stor, 30cm i diameter längst ner och översta är 20cm i diameter..

hade gött


Lördag




Hej, :)

idag va vi på tårtdekors sugerpaste mässa i kungälv, de va väldit kul å se så himla mycket olika fina tårtdekorer, mkt och nästan allt kommer från england och usa och de ser man på tårtorna, man ser liksom vilka som ´är gjorda av svenskar :P

sen gick vi en sväng på stan, då kom jag och anna framtill att vi skulle gå och se Public enemies, och den filmen var värkligen skit bra :D måste ses, och jag tror och är nästan helt säker på att den är baserad på en sann historia :) skit bra iaf :)


här är bilder från mässan, temat var " I sagornas värld "  dom följde de ganska bra tycker jag :) 
Allt som är på bilderna är ätbart,  en del kanske har sidenband eller en sortsståltråd som håller ihop buketter, men allt annat är ätbart, blommor som blad























de va bara en liten del av vad som fanns på mässan..!



älskar och saknar min per så jag blir galen, vill att du kommer ner snart!! <33



hade bra puss å kram




snart helg igen :)

nu är det torsdag kväll, och redan helg snart :)
Allting känns bara bättre och bättre, klassen är skit bra och skolan med :) men som i alla skolor så äre ju vissa lektioner som är mindre roliga, som tex organisation och arbetsliv, en så lektion är på 4 timmar..!

och igår efter skolan runt 18 tiden så gick jag sara och jennie å tog nån öl, tänkte vi iaf, men de slutade med att vi blev kvar över 3 timmar, va hemma kring halv 12 ;) haha tur att vi började 12 idag :) vi hade skit trevligt,

på lördag ska jag och några från klassen på tårtdekor sugerpaste mässa, kommer nog bli väldigt kul and intresting :)
å nästa helg blir de fest på jennies balkong :) mkt å se frammemot nu ..roligt och trivs kanon bra här i Göteborg ..!


älskar dej per <3

puss å gonatt


sov morron

hade sov morron idag börja de 12 så jag tog cykeln till skolan idag :) cykla lite fel men hittade rätt tillslut .
Idag har vi mest skrivit och tittat , Anna-lena ( våran lärare) visade oss nästan 20 olika sorters bullar, de va faktist riktigt roligt, så nu kan man lite mer. och sån tur så visade Nattalie ( en tjej i klassen ) en bättre väg hem, hon bor ungefär en bit neranför mej. så vi cyklar i morron också, börjar runt 9 och går till 18:00 :)

Jag tycker om min nya klass, dom är verkligen jätte trevliga, vi paratade idag om att vi ska hitta på nått nån helg framöver typ spela laser doom eller gå ut å äta eller båda, trevligt :) så jag föreslog att vi skulle göra de i helgen men typ alla skulle åka hem  den här helgen..så om jag blir kvar kommer jag inte ha något att göra..
saknar min per, och jag längtar hem, men jag vet inte om jag har råd till att åka hem på fredag, men jag vill det värkligen.. suck..

men nu ska jag sova, Gonatt
puss å kram

älskar dej per <3


Älvsborgs fästning

hej,
 nu har per varit hos mej hela helgen :) och de har varit jätte bra, men jag saknar homon redan,,
iaf, idag har vi vait ute på stan som riktiga turister :P vi var ut till Älvsborgsfästning och åkte padda istan sen , va var faktist riktigt kul, synd bara att de blåste så inni helvete :/



jag på färgan dit, de blåste så mkt så jag ser ut som jag har skit tråkit, haha :P



men älskling var riktigt cool ;)


det blåste riktigt :/

nu har jag precis ätit och tänkte att jag skulle koppla in tv boxern så jag kan söka rätt på mina kanaler på min gamla tv,
och igår var vi till IKEA å handla lite, jag köpte en hylla till rummet så jag får plats med alla saker jag har, det blev riktigt bra.. :)


Älskar dej per :) <3

hade bra så länge

snart.. :D

snart åker per till mej :) jag har saknat han så himla mkt, just nu sitter jag själv i lägenheten för carro o chriss har åkt till någon kompis till henne å kommer hem på söndag så jag och älskling kommer vara själva hela helgen :) ^^

pusshejs

häftig..!

alltså denna häftiga familj jag bor med,jag trodde inte från början att jag skulle trivas, men de gör jag ;)
jag tycker de häftigt att carolines två barn är så pass urgulliga, snälla och grymt roliga :) fick t om en gonatt kram av lill tjejen nu ikväll :) jag blir å tänka på Denice som ska ha barn snart, du kommer nog bli en bra ung mamma, carro var ju bara 18 när hon fick sitt första barn och jag ser nu att dom har jätte roligt tillsammans :) dom är en häftig familj , måste jag säga :)

gonatt


känns som flera veckor..

de känns som jag har varit här i flera veckor, och att det är flera månader kvar tills älskling kommer till mej, det är inte bestämmt än om han kommer på fredag men jag hoppas de..

Idag har vi haft team bildning i skolan, hela dagen och likaså i morron, har de för att vi i klassen ska lära känna varandra och det är jätte bra, men jag brukar kunna känna direkt vilken/vilka sorts personer jag trivs bra ihop med, men de känns ingenting sånt..än iaf..men de kommer väll..

ska väl åka och handla senare idag med caroline så hon ser vad jag äter och inte äter, de va ju bra iaf.

saknar

guud va tomt de känns här, fasst de bor en  hel familj här..jag känner mej defenitivt inte hemma än..och jag saknar min älskling så innihellvete mycke..!! :( stackars dom som alltid har haft destans förhållande, jag saknar han så himla mkt även om vi trääffades i går morse i typ 1 timme..:(

snälla älskling kom ner till mej på fredag!!!!!

Göteborg..!

Jaha då bodde man i göteborg helt plötsligt..:S första dagen i skolan i morron och jag är aningen nervös för hur jag ska ta mej till skolan, ska åka spårvagn de vet jag men ändå, lässsskit.

Känns både ledsamt och bra, sakna min älsk redan och börjar redan fundera på hur det här ska gå, men han kanske kommer och hälsar på redan till helgen :) HOPPAS..!

har fått i ordning ganska fint iaf , jag å mamma å pappa va in på IKEA och köpte de som fattades, typ gardinstång etc..blev fint..

Caroline och Christoffer verkar jätte trevliga och jag tror att jag kommer trivas bra :) dom har en SUPER fin lägenhet, den känns både som ett litet radhus, fasst den är på översta våningen, samtidigt som den känns som en lyxlägenhet, de är en 5a, med 2 toaletter med balkong och takterass, 2 våning..gryyymt snygg :)


takterassen


från balkongen


mitt rum


från balkongen



Hade bra så länge ...!!!

trevlig kväll

De blev en bra kväll ikväll, var hem till mamma och pappa och grillade lite, plus att Jullan och ERik och Jackie va med så klart :)
 Fick lite respresenter om man kan säga så. en fin blommbukett av jackie å ett par skit läckra skor av storsyster , tack ska ni ha ..!

Nu är de inte långt kvar, en dag till i Ludvika/saxdalen, sen drar jag , känns både jätte bra och väldigt ledsamt, men men,, man får lära sig

Gonatt :)

May the wind always be at..

May the wind always be at your back,
And the sun upon your face
and let the wings of destiny
carry your aloft to dance with the stars..

Hemma i saxdalen ser mitt rum inte ut som ett rum längre, där står än säng och en massa väskor som bara väntar på att få åka iväg till gbg. Själv så vet jag inte om jag är lika sugen, börjar redan sakna min per, kommer bli AS svårt att vara utan varandra i början, men man vänjer sej säkert, annars så vet jag inte vad jag gör..!

Jobbat sista dagen på CoopExtra ideg 06:00-16.00, ganska dryyg dag faktist men de gick smärtfritt..;)
snart blir jag rik igen, får lön den 14 :D har inte räknat ut än hur mkt men de blir nog en del :) och det behövs värkligen.


Just nu så sitter jag å väntar på älskling som är på väg hem från jobbet, stackarn har varit på begravning idag och sen jobbaet direkt efter de..:( men nu får han komma hem å vila :)


nä nu ska jag hoppa in i dushen

hade!

jaha..

nu har jag packat, rensat, kastat och städat, tvättat..
men de spelar ingen roll för man får ändå skit för vissa andra saker iaf..suck..men men
iaf, så blev pajen jättegod, de va ju tur iaf , annars hade jag ju skämts sönder mej,
 
har hittat en jätte fin klänning på nelly.se titta..!





vill ha..! kanske blir affär snart innan götet :)

hojhoj

blåbär

jag å lillasyster har varit ut e is kogen å plockat blåbär, vi håller på och gör en paj mm..!
men de blev inte en lungn stund eftersom både hunden och katten skulle vara med, men kul iaf ;)


Min katt Nisse som är 3 år, Maine coon / Norskskogskatt

.. snart är pajen klar ..


Lillasyster och hennes häst


so long

snart natt..

sitter i sängen och vet inte hur jag ska kunna somna, per ligger brevid och sover som en stock, ja nästan iaf, jag väckte honom nu..typiskt..han som ska upp så tidit i morron..suck

jaja, matilda är iaf pratsam, fast bara på msn..jaja de kanske är bra..haha'

shit..! de är bara några få nätter kvar här hemma,,;S jag är nervös..

gonatt


näst sista dagen avklarad...


slutprov


nu är näst sista dagen avklarad på coop extra, sköööönt..!
och i morron blir det en heldag beståene utav RÄNSNING AV LÅDOR, PACKNING ,STÄDNING... oj va kul de lät..

som kan ske inte alla vet så tog jag studenten nu i juni, har gått på livsmedelspr. i borlänge (3år) , så därför kommer det att bli en hel del bilder på tårtor osv här, och de är ju lite roligare iaf :)

nä nu ska jag gå, älskling väntar på mej i dushen ;)


puss hejsan hoppsan

jag och matilda på studenten :)

stressen tränger sej på..

har jobbat helgen och idag och så klart veckan innan och trodde jag skulle få mina två lediga dagar innan jag flyttar, men inte..!  så hur i h#lvete ska jag hinna tvätta allt, städa packa osv osv, innan lörda..:S


..jag kan inte sluta tänka på hur du tänker, tänker du tillbaka överhuvutaget? skulle vara intresent å veta, jag ska inte bry mej men det är svårt, det är svårt att släppa allt otroligt roligt vi varit med om tillsammans, alla knäppa och idiotiska saker vi gjort..men men dom tiderna är förbi..man får väll helt enkelt blicka frammåt i stället..

________________________________________

Jag älskar dej Per Håkansson <3


skaffat en ny blogg :)

Hej, har nu skaffat en ny blogg :)

Jag heter Josefina och är på väg att flytta till Göteborg utan min älskade pojkvän och vänner..
Det jag kommer att skriva här kanske ingen annan än jag förstår men i sånna fall så är det så.
Men jag ska försöka beskriva så bra jag kan, jag tänkte iaf ha den här bloggen till att skriva om hur båda jag och min omgivning förändras när man inte kan träffas och umgås som vanligt, jag är helt hundra på att det är något som kommer förändras, och hur ett förhållande påverkas när man är van att bo ihop, till att knappt träffas två helger i månaden...

tack tack

Just nu lever jag i en liten värld som säkert alla landra också gör..
..jag är va att åka iväg själv till att uppleva nya platser, jag är absolut inte blyg när det gäller att resa osv.
Läge har jag inte brytt mej om min omgivning förutom familjen, men för ett år sedan så blev jag kär för första gången, kanske låter konstigt för att jag är snart 19 år men det är så sant så..!
 Vi harvart tillsammans i snart ett år och det känns helt otroligt för att dej är mej jag pratar om ..för förut så har jag liksom aldrig brytt mej i kärlek.


jaja, jag ka iaf flytta till gbg för att fortsätta min utbildning till en riktigt stjärn konditor :P hahah, kanske tog i lite men man har väl drömmar iaf ;) 

hade bra tills vidare
 


RSS 2.0