Djur.

Det regnar, och jag har kommit på att jag har en blogg igen, troligtvis så har jag iaf en eller 2 läsare, dvs Desire och Per.. jaja, nu ska man väl försöka köra igång igen. Eller så är jag ingen blogg människa,

va är jag för en människa ?

I onsdags kom per å hälsa på oss för första gången sen jag flyttade hit i MArs/april ngn gång. De va väl på tiden! Vi hade de mysigt, Per bjöd på mat :) Vi var in te oslo å strosade runt, hamnade på peppes pizza å nån bar, sen gick vi och satte å sprang på operan, man kunde tydligen göra de.. hehe

Nu är det inte många veckor kvar här i norge, rättare sagt 3 veckor :) både bra å dåligt, Jag blir hemma et par veckor å letar jobb, händer de inget så får jag helt enkelt åka tebaka hit igen. jag funderaar på sälen til hösten/vintern eller Göteborg, men vi får se :) Kanske Stockholm ;)

jag vill ha en hund.

Idag har jag jobbat från 03:15 - 13oo..lite små drygt å ¨å upp 15 över 2, men de fungerar , tur att de bara e så var 6 vecka ;) altså slut på dom tidiga dagarna..I mån jobbar jag eftermidda, å lika så på tisdag.
Oxh på tisdag kväll halv 11 så åker jag hem till sverige,  de blir furuvik med hela högen från ons-sön. Hoppas de kommer bli kanon kul!

jag vill ha en häst.

Just nu vet jag inte vad jg ska hitta på, de regnar som vanligt i norgem, men desireson har övertalt mej om att regn är fint. Så jag får väl helt enkelt gå ut regnet å va fin.


Go middag!




Gullegull!


RSS 2.0