Rolig helg!!

... jaha då var denna helgen över, och i morron inleds Gesällen med de första del provet, teorin! kanske inte har pluggat så mkt som jag vill , men har en känsla att de kommer gå bra ändå ^^, men har fortfarande tid på mej såklart,

de blev en jobbig dag igår men otroligt rolig iaf, va oppe 24 timmar så har typ sovit hela dan idag (Y)
börja jobba kl 6 igår morse sen hem och plugga lite sen iväg till Clara å sjunga singstar, jag regerar hahah..;) !
sen ut på Trädgårn, jag tyckte de va ett kanon ställe, med de största dansgolvet jag nånsin har sett iaf! va hemma runt halv 5 i morse.. men men, kul va de iaf, men vad som har hänt med mina skor de vette tusan hahah, ena är jätte trasig och den andra hade jag ingen klack på, så kan de gå, ;)

men iidag mår jag faktist förvånandsvärt bra iaf :D lite seg i kroppen bara..

jag hoppas att alla har haft en kanon helg med spännnde och roliga saker.

saknar min familj och vänner och självklart Per <3
är ledig över kristihimmel sså jag åker hem till dalarna redan onsdag kväll! :D och på fredag blir de till falun för jobb interviu (Y) jag vill ha jobbet samtidigt som de kommer bli långt å pendla om dan , ca 16-18 mil om dan frammåtillbaka.. jag får införskaffa mej en billigt liten skrutt bil som går billigt, så löser de nog sej, :)

Här i Göteborg skiner solen men de är inte så varmt ute som jag trodde så jag håller mej inne att tag till med bagerikemin, de blir nog bra.


hade gott
puss och kram

GESÄLL !

det enda som som är kvar på utbildningen i Göteborg är Gesällen! den som man längtat efter,d en som man har pluggat hela extra året för, nu är man framme, bara lilla biten kvar, men var är motivationen?
teori provet är redan på måndag, tror att de kommer gå bra men är lite osäker på vissa delar. Mitt planering till sortimentet är i princip helt klart ( skönt ) ..
har mitt special arbete kvar å grunna lite på, jag ska göra ett lejon huvid i krokan och caramell :S får se hur de går.. hoppas de blir kanon!
 
5 veckor kvar innan jag flyttar hem till dalarna och Ludvika igen, känns både efterlängtat och tråkit, kommer sakna Göteborg, kanske man flyttar ner igen någon gång? :)
 ska till falun på IcaMaxi och prata jobb på fredag nästa vecka, inte såå kul å pendla typ 18 mil varje dag, men va gör man inte, eller gör man de??

många tankar och funderingar som snurrar i skallen samtidigt, förväntningar och förhoppningar stiger ang, gesällen.. jag vill iaf leva upp till alla dom! men måste man de jämt? iaf jag..

vädret är i helt underbart, sol och värme, med ljumna vindar från havet. blir nog en fin sommar, iaf här i göteborg :/ joppas de blir de hemma också :) Hem till mina underbara vänner och familj, som jag saknat jätte mkt, men jobbit å lämna gummorna här nere med..

jaja, nu återgår jag till min vardag = PLUGG!

hade gott POK!



RSS 2.0