roligt!

Josefina har varit riktigt duktig idag, var på provträning på fysiken idag, så jag och Clara tränade på bra på gymmet :)

Fysiken ligger typ 1km från min lght så de passar utmärkt att börja där :)

Och nu så ä de bara 2 ynkiga dagar kvar på praktiken och de är = Skööönt, tycker de ska bli bra roligt å komma tillbaka till skolan å folket :) sen är de jul ;P

nä, nu ska en nöjd jag gå och lägga mej efter en rolig dag,
Godnatt sovgott
pok


vecka 44



förtfarande dålig, jävla feber..

pratade med min underbara nyss och han vill följa med hit på lördag också, då blev jag jätte glad så då kommer han ner 2 helger på raken :D han gör mej så himla lycklig !

.. har gjort allt för att påskynda min tillfriskning.. har tagit promenad för att få frisk luft, ätit mat, sovit och bla bla bla.. men likförbannat så är jag fortfarande seg.. orkar inget mer nu än att bara ligga helt död i sängen..
fan, de som är sista veckan på prktiken också..

puss å kram , nu ska jag ta tempen i örat igen..


sen söndag kväll

kan inte sova..
måste sova..
kan inte sova..
måste sova..

zzZzZzz...

saknar mitt <3 .. :(

god natt


Fint omdöme .. ? " självklart" ^^

dagarna bara går och får, nu är de helg igen. Flyttar om en vecka och då är de Halloween :) jag vill ha en pumpa i min lght.

btw så kan jag snart lyssna i hjäl mej på Nickelback - burn it to the ground, så himla bra :)!

fick mitt betyg från praktiken idag eftersom charlotta är ledig hela nästa vecka,  där står de b.la att jag har god yrkeskunskap i både bageri/konditori, och massa annat som är bra, vill inte skriva allt (dom hade 3 pappaer att fylla i, i min arbetsjournal) får då tror folk att man skryter, men man kan faktist säga bra saker om sej själv :)

pok 


hej igen :)

HEJ igen, nu var de att tag sen jag skrev i bloggen, men efter en del tjat så äre väl klart jag ska göra de igen ;)

lite saker som hänt sen sist jag skrev,
praktiken fungerar bra och jag trivs där. va hem helgen som va och hälsade på, traffade mormor & morfar ( de va sjukt länge sen) sen Jenny å Rune, och en massa vänner :) Å självklart min underbara familj :D

De blev utgång i lördags och de blev en helt klart lyckad kväll, vi hade lite förfest och de kom lite folk, bla.. Jullan, Anja Tess Ellinor ElinH, bröderna Lindahl, några kompisar till jullan också..jaja de va trevligt iaf :)

Men nu till den stora nyheten,
Jag har hittat en lägenhet och jag flyttar in om 1½ vecka :)
så nu blir jag Johannebergsbo, och de är inte mer än knappa 1 kilometer till skolan, och ca 5-10min gångväg till avenyn så de är verkligen centralt och bra :)

.. visst lägenheten va lite sliten å de fans vissa skavanker och de va väl lite -70tals stuk på köket , men de duger bra åt mej, och att de kommer bli mkt finare där sen när jag får in mina grejer å gör i ordning som jag vill ha det!

så nu snart är de fritt fram å komma och hälsa på mej :D ..snart iaf..

Och jag tackar min mamma som ansträngt sej så och letat, och de va hon som hittade denna lägenhet åt mej, hade hon inte ringt så tidigt så hade jag fortfarande varit bostadslös..

TACK MAMMA!!!! :D


regniga oktober

de bara regnar hela tiden, vet inte riktigt vad man ska hitta på att göra..

...

RSS 2.0