the studio


lite bilder


skådebröd :)


krokan :)


VÅR!!

det töar å små regnar lite i göteborg just nu, men det är bara härligt för snart kommer våren förhoppningsvis:)
nu är skoladelen avklarad innan gesällen, ja iaf nästan, nu praktik i 6v sen 1v i shcweiz, sen äre förberedelse för gesällen :D

det har varit sjuuk mkt å göra sista tiden där av dom långa mellanrummen mellan inläggen, jaja.
alla inlämningsuppgifter ska ha varit klara till nu och det har jag lyckats med :D projektrapport, ekonomi analys, producktutvecklingsrapport och redovisning(idag) prov, problemlösningar osv! men nu är äntligen de över..
men under praktiken ska vi göra ett eget egenkontroll program för ett bager/konditori, lite jobbigt men hoppas att mankan använda de på flerställen i framtiden , de är skit bra :)

just nu håller jag på å lagar lite lunch, sen blir det att skriva ett personligtbrev till lyckansstenugnsbageri, ska dit på söndag å hgälsa på, blir kanske att jobba på västkusten i sommar men säger ingenting än om hur de blir med den saken än, vet inte om jag får det och vet inte om jag vill jobba där, men åker dit iaf, kan ju vara så att det är ett kanon ställe, vem vet?

och ikväll ska jag å Clara träna krafttag kl 18:00 på kaserntorget, så de blir en längre promenad hem än vanligt från fysiken på gibraltagatan, :) gb-gatan ligger ca 10min från mej, = sköönt :)

nej men nu ska jag äta, hade gott :) <3

RSS 2.0