SJ ? nej tack!

jag fattar inte hur dom kan ha höjt priserna så mycke?? på så himla kort tid?
jag tordde sj skulle kompensera efter all förseningar och alla instälda tåg under hela vintern. nej, istället så höjer dom priserna för studenter och ungdommar.. hur har dom tänkt sej att studerande med enda inkomsten är från csn ska kunna åka någon stans? nej, nu blire de dyra hemresor hädanefter, fy faan!
och det är så konstigt att otroligt många resor från göteborg- ludvika är slutsålda, varje dag jag tittar så är de minst 2-3 resor som är slutsålda - varje dag-, weerd?

strålande solsken, men åskmoln åvanför skallen !

jätte fint väder ute men har en skrikande huvudvärk, och nej va inte ute igår. va hemma och satt å sjöng med till melodifestivalen. Synd att inte salem vann, men jag tycker de va bra gjort av Anna att ta hem det hela, hon fick sin revansh att visa dom andra deltagarna idol att hon hade en bra pipa! (Y)

nu är det verkligen vår här, snön är nästan helt borta utanför mitt fönster och jag blir så glad när man kan sitta ute i solen och dricka kaffe på stan med vännerna! :) de gick kanon på jobbet igår, lite fundersam på va allt ska va och hur rutinerna är , men de lär man sej snart.
de är så synd att man har ont i skallen när de är så fint väder man vill bara gå ut!

och till helgen som kommer åker jag äntligen hem till fina dalarna ;) hem till familj och pojkvän, och så ska man träffa de underbara vännerna , saknar dom så mycke när man bor här nere själv, men men allt är snart slut, skönt, men kommer sakna dagarna me klassen i bageriet.

  


onsdag.

då var de onsdag igen, ojoj alla dessa onsdagar som bara är här hela tiden. och varje onsdag är jag så himla trött på kvällen ? konstigt, och då måste jag vara vaken till hela kl 22 oo bara för att man ska se andra avenyn.

idag var jag på vårdcentralen (igen) och nu äntligen så blev jag indersökt! (Y) grattis göteborg! de visade sej att jag har och haft länge höft leds inflamation och de va väl sådär bra att jag gått med de så länge, så skulle käka medicin i 2 veckor blev de ej bra så blir de å åka in på rönken. jippi..

och på praktiken idag så gick de super, riktigt trevliga människor jag jobbar med :) jag blev erbjuden jobb, både nu extra helg jobb och sedan efterskolan. tackade självklart ja till helgjobbet, så nu så blir de å tjäna lite extra stålar varanan helg! och hemma så har dom få tillskott i familjen! ett av fåren har fått tvillingar för första gången, två små söta svarta lamm, så nu vill man hem å hälsa på.

nu smälter snön med rasande fart, många snöfria ställen här må jag säga, de gillas stort! men mer värme vill vi absolut ha. skulle behöva åka hem å söka lite mer jobb, vill verkligen ha ett trivsamt jobb hemma, har lite hemlängtan faktist, iaf nu på praktiken då man inte får träffa världens bästa sandra :) men men, allt går, allt går,tiden går!


PoK


soliga måndag.

har en ruskig förkylning, en trög höft som inte vill hänga med och en jobbig hem längtan men va f#n, de går ändå!
solen skiner och det är nog en och annan plus grad, och de är härligt för snön smälter ganska fort här, ser många gräs fläckar från mitt fönster. 
vill ha  vårvärme! 

RSS 2.0